HBR 150/300 hígított bitumen

Az MSZ 3268-74 szabvány előírásainak megfelelő HBR 150/300 j. gyorsankötő hígított bitumen mérsékelt és normál forgalmi terhelésű, utántömörödő állami közutak és önkormányzati utak felületi bevonatának készítéséhez, itatásos hengerléshez, mart aszfalt újrahasznosításánál, valamint kátyúzó keverék kötőanyagaként használható.
 
 

Lágy bitumenek

Társaságunk két típusú lágy bitument forgalmaz. A speciális célra szolgáló termékek minőségi jellemzőit az alábbi táblázat tartalmazza.
 
 

RECOMPLEX Hidegaszfalt

        HIDEGASZFALT ÉRTÉKESÍTÉS KÁTYÚZÁS, FELÜLET HERLYREÁLLÍTÁS          (24 órán belül) Közvetlenül a gyártótól! Hidegaszfalt-forródrót: 30/392-9628 Értékesítési pontok: 2310 Szigetszentmiklós,Leshegy Ipari Park, Leshegy u. 10. /Metra Kft. telephelye/ T: 30/392-9628 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébet u. 7. T: 30/501-8851 Továbbá: Praktiker Áruházakban A “Recomplex” hideg kátyúzó keverék téli időszakban is melegítés nélkül, könnyen felhasználható. A hidegaszfalt a kátyúba történő bedolgozás után igen rövid időn belül forgalommal terhelhető, rugalmas, utántömörödő felületet ad. A bitumenes kötőanyag igen jó, közel 100%-os tapadása, valamint a szemcseszerkezet optimális eloszlása sima, tartós bevonatot képez. Utántömörödő képességének köszönhetően a stablizálódási folyamat a forgalom hatására a kátyú elkészülte után is folytatódik, és a bitumenes szerkezeti réteg az idő múlásával még inkább stabilizálódik és utántömörödik. Leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, hogy minél erősebb forgalom hatásnak vetjük alá, annál jobb lesz az eredmény – ellentétben a jelenlegi gyakorlattal. Termékünk kiváló minőségét az évente értékesített kb. 10.000 tonna hidegaszfalt felhasználása is igazolja szinte az egész ország területén.