Félmeleg aszfalt – Hódmezővásárhely

Leírás: saját gyártású félmeleg aszfalt, alkalmas járdák, beállók, garázsok, stb. burkolására.

Várjuk megrendelését vagy ajánlat kérését: 

Leírás

Félmeleg aszfalt

Leírás:

A cégünk által gyártott félmeleg aszfalt kiválóan alkalmas nagyobb területű és igénybevételű felületek burkolására (pl.: járdák, garázsok, parkolók,  beállók).  Az aszfaltburkolat tömörítés és lehűlés után tartós, kopásálló  felületi bevonatot képez.

Előnye a meleg aszfaltokhoz képest, hogy nem igényel azonnali bedolgozást, 50C°-ra lehűlve is könnyen bedolgozható. Ezen tulajdonsága akkor válik jelentősé, amikor napi kisebb (néhány tonna) mennyiség beszerzése történik és nap folyamán felhasználása nem azonnal, vagy csak fokozatosan történik.  A kis tömegű anyagok gyorsan hűlnek, ebben az esetben a meleg aszfalt használata helyett optimális megoldást kínál a félmelegen is bedolgozható aszfalt.

Várjuk rendelését a +36/30-392-9628 telefonszámon, vagy a további elérhetőségeinken!

Aszfaltkeverő Hódmezővásárhely

A termék gyártása Hódmezővásárhelyen történik, ahol saját aszfaltkeverő üzemmel rendelkezünk. Szemben a konkurens cégek óránként több száz tonnás keverőüzemeivel a mi aszfaltkeverő üzemünk óránként “csak” 20 tonna kapacitású. Ennek előnye, hogy alkalmas kisebb, akár néhány tonna aszfalt gazdaságos gyártására, télen is üzemel. Az általunk gyártott aszfalt minőségét a keverőtelep számítógépes vezérlés garantálja.

Aszfalt gyártás folyamata

A bekeverés folyamata a kő felmelegítésével, szárításával kezdődik. A futószalagon érkező, többféle méretű követ a szárító-dobban szúróláng melegíti fel, miközben a füstgázt és a port a másik oldalról szívja el. Miután kellően felmelegedett, a forró köveket összekeverjük a 130-150 fokos, tartályokban tárolt bitumennel és egyéb adalékanyagokkal, illetve a szárítás közben elszívott, illetve az extraként hozzáadott kőpor egy részével. Fontos, hogy az összetevők vízmentesek, szárazak és persze melegek legyenek, különben a bitumen nem tapad meg a kő felületén. Miután a keverőben, nagyjából 10 perc alatt elkészül az aszfalt, bekerül az adagolóba, ahonnan a szállítójárművekre kerül, amik a felhasználási helyre viszik a bekevert aszfaltot.
Hidegaszfalt és bitumen termékeink

Nagyobb mennyiség esetén, kérjen egyedi árat a szállításra!