Meleg aszfalt

Leírás: saját gyártású meleg aszfalt. Alkalmas járdák, beállók, garázsok, stb. burkolására.

Várjuk megrendelését vagy ajánlat kérését: 

Leírás

Termék leírás:

A cégünk által gyártott meleg aszfalt kiválóan alkalmas nagyobb területű és igénybevételű felületek burkolására (pl.: járdák, garázsok, parkolók,  beállók).  Az aszfaltburkolat tömörítés és lehűlés után tartós, kopásálló  felületi bevonatot képez.

  • Alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelően tömöríthető
  • Téli időszakban is felhasználható
  • Nagyobb távolságra is biztonságosan szállítható
  • Rugalmas kiszolgálás
  • Kisebb mennyiségben is rendelhető
  • A megrendelő egyedi igényeinek megfelelő aszfaltot tudunk keverni:
    • Szemcseméret: 0/8 vagy 0/11 mm
    • Egyéb speciális adalékanyagok alkalmazása a megrendelő igényeinek megfelelően

Várjuk rendelését a +36/30-392-9628 telefonszámon, vagy a további elérhetőségeinken!

Aszfaltkeverő Hódmezővásárhely

Az aszfalt gyártása Hódmezővásárhelyen történik, ahol saját aszfaltkeverő üzemmel rendelkezünk. Szemben a konkurens cégek óránként több száz tonnás keverőüzemeivel a mi aszfaltkeverőnk óránként “csak” 20 tonna kapacitású. Ennek előnye, hogy alkalmas kisebb, akár néhány tonna aszfalt gazdaságos gyártására és télen is üzemel.

Meleg aszfalt gyártás folyamata

A bekeverés folyamata a kő felmelegítésével, szárításával kezdődik. A futószalagon érkező, többféle méretű követ a szárító-dobban szúróláng melegíti fel, miközben a füstgázt és a port a másik oldalról szívja el. Miután kellően felmelegedett, a forró köveket összekeverjük a 130-150 fokos, tartályokban tárolt bitumennel és egyéb adalékanyagokkal, illetve a szárítás közben elszívott, illetve az extraként hozzáadott kőpor egy részével. Fontos, hogy az összetevők vízmentesek, szárazak és persze melegek legyenek, különben a bitumen nem tapad meg a kő felületén. Miután a keverőben, nagyjából 10 perc alatt elkészül az aszfalt, bekerül az adagolóba, ahonnan a szállítójárművekre kerül, amik a felhasználási helyre viszik a bekevert aszfaltot.
Hidegaszfalt és bitumen termékeink

Nagyobb mennyiség esetén, kérjen egyedi árat a szállításra!